Preloader
Telefon contact: +40742228788

Despre noi

Featured Image
SPIC Cursuri de calificare
Fie ca iti doresti sa finalizezi cursul de machior/make-up artist, sau ospatar, sau poate mecanic auto, intreaga noastra echipa vine in ajutorul tau.

Sustinem si promovam dezvoltarea durabila a Romaniei

Ajutam persoanele care doresc sa lucreze in diferite domenii, asigurandu-le dezvoltarea competentelor profesionale, prin furnizarea informatiilor, cu scopul initierii si perfectionarii acestora. Toti cursantii care doresc sa se specializeze pe anumite directii profesionale, nu uitati ca puteti accesa oricand cursuri calificare Resita. Suntem o echipa de profesionisti in domeniul formarii profesionale, cu o experienta vasta, timp in care am crescut si ne-am dezvoltat alaturi de cursantii nostri. Suntem specializati in oferirea serviciilor de formare profesionala de calitate si organizam programe de training in 55 de calificari/ocupatii, cu ajutorul cursurilor de calificare, initiere si perfectionare. Vom realiza acest lucru oferind in permanenta servicii la un nivel calitativ si cat mai ridicat, unde depune in acelasi timp, un interes permanenta fata de satisfacerea nevoilor clientilor nostri. Dezvoltam in permanenta oferte noi de calificare si ocupatii, in care oferim cele mai bune servicii din Resita de formare profesionala. Unul dintre scopurile principale ale echipei noastre, este de a fi mereu cu un pas inantea concurentei si a va oferi in acelasi timp cele mai bune servicii si cursuri de calificare, la cele mai bune preturi. Avem in comun un intreg set de valori, care descriu modul in care, fiecare membru al echipei contribuie la indeplinirea misiunii noastre. Suntem curajosi si lipsiti de prejudecati, garantam calitatea serviciilor oferite si lucram impreuna pentru cu si ai nostri clienti. Echipa Cursuri Spic formare profesionala, va propune si astazi un invatamant de elita. Va propunem o metodologie de invatare foarte practita, deoarece ne dorim sa stiti sa aplicati ceea ce ati deprins alaturi de trainerii nostri si va oferim totodata posibilitatea de a urma unul dintre cursurile noastre in orice moment al anului.

SCOPUL NOSTRU ESTE DE A CONTRIBUI LA DEZVOLTAREA COMPETENTELOR PROFESIONALE , PRIN OFERIREA UNEI GAME LARGI DE FORMARI, VIZAND ASFEL ATAT SUSTINEREA ORGANIZATIILOR CARE DORESC SA SE DEZVOLTE, CAT SI PE CEA A INDIVIZILOR DORNICI SA INVETE, INDIFERENT DE VARSTA

Oferim cursuri autorizate national pentru ANC(CNFPA)

Cursurile de calificare sunt împărțite într-o parte teoretica, dar si una practica, fapt pentru care vei avea un avantaj, deoarece la finalul cursului vei fi pregătit din punct de vedere practic pentru momentul in care va trebui sa profesezi. Daca si tu simți ca a venit momentul sa schimbi cariera, accesează cu încredere cursuri de calificare Reșița si împărtășește cu noi dorințele si nevoile tale.